Minusta

Oikea aika rentoutumiselle on silloin, kun sinulla ei ole aikaa siihen

Sidney J. Harris

Olet lämpimästi tervetullut antamaan kehomielellesi aikaa rentoutua ja palautua.

Olen sinua varten.

Rakkaudella Johanna

Johanna Henriksson

Happy Face&Mind tarina alkoi jo vuonna 1999 ollessani sairaanhoitajaopinnoissa, jossa yritystehtävänä oli perustaa oma yritys. Selvää oli jo silloin, että tein tehtävän oman hoitolan perustamisesta.

Haave jäi vuosiksi odottamaan aikaansa sairaanhoitajan työn viedessä mukanaan. Tein paljon vuosien aikana erilaisia töitä somaattisen sairaanhoidon ja mielenterveystyön parissa.

Mukana kulki kuitenkin koko ajan ajatus kiinalaisen lääketieteen kiehtovuudesta. Siitä miten vastavuoroisesti kaikki vaikuttaa kaikkeen meidän elämän kulussa. Opiskelin korva- akupunktiota, päähierontaa, imukuppihierontaa,wellnesshoitoja – ja vyöhyketerapiaa.

Vuonna 2009 syntyi Tmi Happy Face ja ehdin pienen hetken toteuttaa hyvinvointihoitoja, kunnes elämäni suurin opettaja, tyttäreni syntyi maailmaan ja päädyin luopumaan hoitolatyöstä.

Kouluttauduin lisää opiskellen neuropsykiatriseksi valmentajaksi ja suuntasin työni lasten – ja nuorten hyvinvoinnin tukemiseen. Vuonna 2020 valmistuin rentoutusohjaajaksi ja tämä koulutus aloitti muutoksen elämässäni. Sen kautta avautui ymmärrys ihmisen uskomattomaan kykyyn rauhoittaa oma kehomieli. Aloitin opiskelemaan shiatsuhoitajaksi, jotta löytäisin lisää keinoja auttaa ihmisiä rentoutumisen tilaan, jossa kehomielen on mahdollista palautua.

Minua on aina suuresti kiehtonut mielenvoima sekä kehon ja mielen liitto,jossa toisen huomiotta jättäminen vaikuttaa myös toiseen. Halusin perustaa sellaisen hoitolan, joka voisi vastata asiakkaiden tarpeisiin huomioimalla kehon ja mielen liiton. Hoitaa ja kohdata ihminen kokonaisuutena lempeästi ja kiireettömästi.

Syntyi Tmi Happy Face&Mind.

”En ole ikinä kokenut vastaavanlaista hoitoa”
”Todella ihana ja rentouttava hierontahetki”
”Ohjaajan ääni on ihanan rentouttava”
”Sinulla on ehdottomasti parantavat kädet”
Palautteita asiakkailta