Palvelut

Hierontapalvelut

Rentouttava päähieronta: 30 min | 45 min

Rentouttavassa päähieronnassa käsitellään hartiat, niska,kädet, päänahka sekä kasvot. Rentouttava ja miellyttävä kokemus, joka pesee huolet mielestäsi.

Stressiniskahieronta: 45 min | 60 min

Stressiniskahieronta keskittyy niskan - ja hartiaseudun alueelle. Hieronta avaa tehokkaasti lihaskireyksiä ja rentouttaa. Hoidossa yhdistetään eri hierontaliikkeiden ja akupainannan tekniikoita. Imukupeilla ja lämpimillä kivillä tehostetaan niska-hartiaseudun alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Myös korvan-akupisteisiin voidaan laittaa pienet neulat helpottamaan niska-hartiaseudun kireyksiä. Hieronnan yhteydessä korva-akupunktio + 5€

Imukuppihieronta: 45 min

Imukuppihieronta eli kuivakuppaus on vanha hoitomuoto, joka on alun perin lähtöisin Kiinasta. Imukuppihieronnan vaikutus perustuu kuppien tekemään alipaineeseen. Hoidossa lämmitetään lihakset hieronnan avulla, jonka jälkeen selkä ja hartiaseudun alue käsitellään liukukuppauksen avulla. Kipupisteisiin voidaan jättää imukuppi paikalleen muutamaksi minuutiksi vaikuttamaan. Hoito rentouttaa ja lievittää lihaskireyksiä. Myös aineenvaihdunta ja imunestekierto tehostuu. Alipaineen vuoksi iholle saattaa ilmestyä verenpurkaumia, jotka poistuvat yleensä muutamassa päivässä. Vasta—aineita hoidolle ovat verenohennuslääkkeet, sydän -ja syöpäsairaudet.

Kuumakivihieronta: 60 min | 90 min

Kuumakivihieronta tehdään lämpimillä basalttikivillä selän ja niska-hartiaseudun alueelle (60 min) tai koko keholle (90 min). Kivien lämpö poistaa lihaskireyksiä ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

Shiatsuhieronta: 60 min | 90 min

Shiatsu on syvästi rentouttava hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidossa käydään läpi meridiaaneja ja niillä sijaitsevia akupisteitä sormilla ja kämmenillä painamalla. Hoidossa käytetään myös erilaisia venytyksiä. Hoito tehtdään Futon-patjan päällä joustavien vaatteiden läpi. Erittäin tehokas hoito lievittämään stressiä, kiputiloja ja kehon kireyksiä.

Kiinalainen jalkahieronta: 75 min

Kiinalainen jalkahieronta alkaa piparminttu jalkakylvyllä, jonka jälkeen jaloista käsitellään polvesta alaspäin akupisteitä ja meridiaaneja eli energiakanavia kiinalaisen hieronnan tekniikoita käyttäen. Hoidossa voidaan käyttää myös imukuppeja ja lämpimiä basalttikiviä asiakkaan tarpeen mukaan. Hoito on hyvin rentouttava sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lisäävä. Hieronta tehdään eteerisellä öljyllä.

Hemmottelevat hoitopaketit

Varaa itsellesi ylellinen ja monipuolinen luksushoito tai osta läheisellesi lahjakortti, josta varmasti on iloa.

Vyöhyketerapiahoito ja korva-akupunktio: 60 min

Korvan akupisteisiin laitetaan asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan akupunktioneulat ja neulojen vaikuttaessa tehdään vyöhyketerapiahoito jalkateriin, joista käsitellään kehonheijasteita. Rentouttava hoito, joka lievittää niskan- ja selänalueen sekä päänkipuja. Tehostaa aineenvaihduntaa ja parantaa unenlaatua.

Vyöhyketerapiahoito, korva-akupunktio ja rentouttava päähieronta: 60 min

Korvan akupisteisiin laitetaan asiakkaan yksilöllisen tilanteen mukaan akupunktioneulat ja neulojen vaikuttaessa tehdään vyöhyketerapiahoito jalkateriin, joista käsitellään kehonheijasteita. Lopuksi hierotaan niskan - ja päänalue akupainantaa hyödyntäen. Rentouttava hoito, joka lievittää niskan- ja selänalueen, sekä pään kipuja. Tehostaa aineenvaihduntaa ja parantaa unenlaatua.

Jalkojen vyöhyketerapiahieronta rentouttavalla päähieronnalla: 60 min

Hoito alkaa vyöhyketerapiahoidolla, jossa jalkateristä käsitellään kehonheijasteita. Tämän jälkeen tehdään rentouttava päänhieronta, jossa käsitellään niska-hartiaseutu, päänahka ja -kasvojen alueen akupisteitä hierovin ja painelevin ottein. Rentouttava ja aineenvaihduntaa lisäävä hoitokokonaisuus.

Kiinalainen jalkahieronta ja rentouttava niska- ja päähieronta: 90 min

Hoito alkaa piparminttu jalkakylvyllä,jonka jälkeen jaloista käsitellään polvesta alaspäin meridiaaneja ( energiakanavia) ja niillä olevia akupisteitä kiinalaisen hieronnan tekniikoita käyttäen. Hoito jatkuu niska-hartiaseudun sekä päänahan hieronnalla. Rentouttava ja tehokkaasti lihasjännityksiä sekä stressiä laukaiseva hoitokokonaisuus.

Hemmotteluhoito: 90 min

Kokonaisvaltainen rentoutushoito, joka alkaa piparminttu jalkakylvyllä. Tämän jälkeen jalkapohjiin tehdään vyöhyketerapiahierontaa, joka vaikuttaa koko kehoa elvyttävästi. Lopuksi akupainantahieronnalla hierotaan kädet, päänahka ja kasvot, joka laukaisee loputkin jännitykset kehosta. Hoidossa käytetään myös lämpimiä basalttikiviä hierottaville alueille, joka lisää rentoutumisen kokemusta.

Ryhmäliikunta

”Rentoutuminen palauttaa voimasi”

Yinjooga- ja rentoutustunnit
TAUOLLA

Hoitolan tiloissa järjestetään myös erilaisia yinjoogan -ja rentoutuksen pienryhmätunteja. Tunneilla yhdistyvät yinjoogan lempeät, avaavat ja rentouttavat asennot, joissa viivytään useampia minuutti. Samalla ohjaaja käsittelee akupisteitä keholta. Tarjolla myös tunteja, joissa korva-akupunktiota, tiibetiläisiä äänimaljoja sekä mielikuvarentoutuksia, jotka auttavat palauttamaan keho-mieltä arjen kiireiltä. 

Lue lisää ryhmäliikunta-tuntien sisällöistä, aikatauluista ja hinnoista, sekä varaamaan oman paikkasi tunnille ajanvarauskalenterissa

Yinjoogatunneille käy myös maksuvälineenä: Epassi, Smartum, Edenred ja Eazybreak liikuntaedut.

Voit myös pyytä tarjouksen omaan yksityiseen yinjooga-ja rentoutushetkeen ystävä tai työporukalle. Tunti suunnitellaan teidän toiveiden mukaan ja se voi sisältää myös pienen tarjoilun. 

Yksityistilaisuudet / Työhyvinvointiluennot

”Rentoutuminen palauttaa voimasi”

Työyhteisöille työhyvinvointia ja palautumista lisäävät luennot

Toiveidesi mukaan voidaan rakentaa rentouttava kokonaisuus hoitolan tiloissa tai haluamassasi tilassa omalle ystävä, työ, harrasteporukalle. Tilaisuus voi sisältää yinjoogaa, footjoogaa, rentoutustunnin äänimaljojen, akupainannan ja / tai korva-akupunktion kanssa. Halutessasi tilaisuus voi sisältää myös pienen tarjoilun.

Luennolla puhutaan rentoutumisen fysiologiasta. Mitä kehossa tapahtuu toiminnan ja palautumisen aikana. Miksi palautuminen on tärkeää ihmisselle? Miten aktivoida vagushermoa, joka kytkee meidät toiminnasta palautumisen tilaan?
Luento sisältää hengitysharjoituksia, jotka katkaisevat stressireaktion sekä kaksi erilaista rentoutusharjoitusta.
Kesto 2h.

Pyydä rohkeasti tarjous, niin suunnittelen juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Osta Lahjakortti

Anna ystävällesi tai läheisellesi hyvinvointia lahjaksi. Lahjakortin saaja voi itse päättää minkä hoidon hän valitsee ja milloin hänelle sopii tulla.

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.